The most creative ideas

Graphic design

„Odelo ne čini čoveka, ali ostavlja utisak”. Isti princip se koristi i u poslovanju. Grafička rešenja koje koristite u poslovanju ostavljaju jak utisak na Vaše poslovanje.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge iz oblasti grafičkog dizajna. Tu smo da izađemo u susret svim Vašim željama i zahtevima, da ih realizujemo i sprovedemo u delo.  Našim klijentima nudimo grafički dizajn, pripremu za štampu i štampu reklamnog materijala. Tim grafičkih i web dizajnera agencije Mediaweb advertising doo konstantnim razvojem i stručnim usavršavanjem prati sva svetska zbivanja na polju dizajna.

Vašoj firmi daćemo vizuelni identitet u poslovnom svetu grafičkim rešenjima kao što su: (dizajn logo-a, izrada flejera, kataloga, brošura, vizit karti, memoranduma, nalepnica, plakata, bilborda, kalendara, pozivnica, web banera, i ostalog promotivnog materijala).

Primere naših grafičkih rešenja možete videti u galeriji koja sledi. To su radovi koji su radjeni i publikovani za naše klijente i klijente u inostranstvu. Deo radova predstavljaju i rešenja koja su dizajnirana za sajt ''99 design'' (najpoznatiji sajt za konkurse grafičkog i web dizajna). Nekoliko prezentovanih radova su osvojili prvo mesto.

O dizajnu i njegovoj potrebi...!

Grafički dizajn je umetnost i profesija biranja i aranžiranja vizuelnih elemenata kao što su tipografija, fotografija, ilustracija, simboli i boje s ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici. Ponekad se za grafički dizajn koristi kovanica „vizuelne komunikacije“, kojom se želi postići funkcija davanja forme i oblika informacijama.

Zadatak grafičkog dizajnera je kombinovanje vizuelnih i verbalnih elemenata u jednu organizovanu i efikasnu celinu. Može se reći da je grafički dizajn kolektivna disciplina.

U odabiru nekog proizvoda među mnoštvom sličnih ili istih presudnu ulogu igra dizajn. On je taj faktor koji Vam skreće pažnju i odlučuje da odaberete određeni proizvod. Zato se danas sve firme utrkuju da njihovi proizvodi poseduju dobar dizajn, znajući da će to biti možda presudan momenat u kupovini.

01

GoogleAdwords

>>
Pozicioniranje Vašeg sajta na vrh Google pretraživača. Budite vidljivi odmah.
02

Graphicdesign

Usluge dizajniranja logo-a, bilborda, flajera, ambalaže, kataloga, brošura, banera...
03

Webdesign

>>
Izrada svih vrsta sajtova i web prezentacija za lične i potrebe Vaše firme.