O nama

MEDIAWEB ADVERTISING doo

je marketinška agencija iz Beograda, koja se bavi Internet marketingom, grafičkim i web dizajnom. Sačinjena je od marketing tima, koji profesionalno kreira reklamne kampanje, kao i web dizajnera kome je u cilju da Vašoj firmi obezbedi najefeksnije rezultate u poslovanju. Našim klijentima pružamo mogućnost da stvore brend, kao i da se istaknu na mestima na kojima su njihove usluge i proizvodi traženi. Mi dovodimo usko ciljane posetioce na Vas sajt, a samim tim Vam pomažemo da znatno uvećate broj kupaca. Takođe, smatramo da svaka firma, od preduzetnika do velikih kompanija, na Internetu ima jednaku priliku da budućim klijentima predstavi svoje proizvode i usluge, a naš je zadatak da prepoznamo Vaše potrebe, i pomognemo Vam da se istaknete u moru konkurencije.

Takodje, u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu grafičkog i web dizajna. Od stvaranja ideje i samog dizajniranja do realizacije i publikacije grafičkog i web materijala.

Više o tome pogledajte na odgovarajućim stranicama.

U dosadašnjem radu bili smo u prilici da reklamiramo mnoge firme koje su imale potrebu da se istaknu na vrhu Google pretraživača, i tu potrebu smo im omogućili u najkraćem roku. Potencijalni klijenti su od tada lako i u velikom broju posećivali njihove web stranice i ostvarilivali svoje potrebe. Naši klijenti su visoko pozicionirani sa optimalno kreiranim tekstovima oglasa i pažljivo biranim ključnim rečima.
01

GoogleAdwords

>>
Pozicioniranje Vašeg sajta na vrh Google pretraživača. Budite vidljivi odmah.
02

Graphicdesign

Usluge dizajniranja logo-a, bilborda, flajera, ambalaže, kataloga, brošura, banera...
03

Webdesign

>>
Izrada svih vrsta sajtova i web prezentacija za lične i potrebe Vaše firme.